web analytics

Waarom houd ik het afvallen niet vol?

Er zijn meerdere redenen te vinden waarom mensen het afvallen niet volhouden. Ten eerste houden veel mensen het niet vol omdat ze erg streng zijn voor zichzelf. Ze willen alleen maar gezond en weinig eten en intensief sporten en denken dat ze niks lekkers meer kunnen eten. Op zich is dit begrijpelijk: mensen zijn bang het dieet dan tegen te werken. Maar juist omdat je jezelf van alles verbiedt, is het moeilijker om je koolhydraatarm dieet vol te houden. Al het lekkere en ongezonde eten blijft dan maar in je hoofd zitten en veel mensen vervallen dan in oud gedrag, waarbij geen spoortje van het dieet terug te vinden is. Een betere aanpak is dan dus om jezelf niets te verbieden maar je te verdiepen in wat je allemaal nog wel kunt eten en wat voor lekkere dingen je allemaal nog kunt eten.

Een tweede reden waarom mensen hun dieet niet volhouden is het hebben van de ‘verkeerde’ mentaliteit. Wanneer je echt je leefstijl wil aanpassen en wil afvallen, moet er een knop omgaan. Het werkt het beste wanneer je gaat afvallen om de juiste redenen. Je moet het voor jezelf doen en niet voor een ander. Je moet het echt willen om het vol te kunnen houden. Ook denken veel mensen dat wanneer ze een misstap hebben begaan, bijvoorbeeld door een heel menu van McDonald’s te hebben gegeten, dat het hele dieet mislukt is. Maar juist na zo’n misstap is het belangrijk om door te zetten.

Een andere veel voorkomende reden die ervoor zorgt dat mensen het afvallen niet volhouden is dat zij de verwachtingen van het koolhydraatarmdieet dieet erg hoog leggen. Wanneer deze verwachtingen dan niet meteen uitkomen, kan dit een vreselijke teleurstelling zijn. Zo’n teleurstelling zorgt er vaak voor dat mensen dan maar helemaal stoppen met het afvallen. Het is erg belangrijk om niet te hoge doelen te stellen, maar het in stapjes te doen. Het is bijvoorbeeld niet erg realistisch om als doel te stellen dat je in een korte periode twintig kilo af wilt vallen. Meer haalbaar is bijvoorbeeld: ik wil in een maand tien kilo afvallen. Wanneer je jezelf subdoelen stelt, zal je eerder je uiteindelijke doel bereiken dan wanneer je alleen dit einddoel voor ogen hebt.

Afvallen is niet gemakkelijk en het is zeker niet makkelijk om het vol te houden. Zorg er daarom voor dat je jezelf blijft motiveren en dat je jezelf beloont wanneer je doelen behaalt. Ook is het erg handig om hulp van mensen uit je omgeving te vragen. Dit kan ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft: het is een soort stok achter de deur.

Als je wil weten hoe je kunt afvallen, maar toch nog genoeg en lekker kunt blijven eten, dan is er het Back to Basic Afslankplan.
Dit afslankplan is een koolhydraatarm dieet en leert je precies, aan de hand van uitleg, instructies, tips en vetverbrandende recepten, hoe je per week tot wel 2 kilo kunt afvallen.
Zonder JOJO-effect, zonder honger en zonder intensief sporten.

Doe je precies wat het Back to Basic afslankplan jou leert, dan zul je gegarandeerd tot wel 2 kilo per week afvallen.

snel afvallen met een koolhydraatarm dieet

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :