web analytics

Afvallen zonder sporten

Een gezond gewicht krijg je enerzijds door gezond te eten en je energie inname te beperken. Anderzijds helpt lichaamsbeweging bij het afvallen, omdat je daarbij overtollige energie verbruikt.

Als je het Back to Basic Afslankplan volgt en dus wil afvallen is het niet nodig om veel en intensief te sporten. Sterker nog, dat wordt zelfs afgeraden.
Een koolhydraatarm dieet, zoals het Back to Basic Afslankplan, zorgt er namelijk al voor dat je vanzelf lichaamsvet gaat verbranden. Afvallen zonder sporten is dus weldegelijk mogelijk

Trainen in de sportschool is een grote belasting voor je spieren en gewrichten, zeker als je overgewicht hebt. De kans op blessures is aanzienlijk.

Daarnaast zorgt sporten voor een vervelend hongergevoel achteraf, waardoor je extra gaat eten.
De calorieën die je zojuist verbrand hebt vul je weer aan en je training is voor niks geweest. Zonde!

Het Back to Basic Afslankplan brengt je lichaam en energiehuishouding weer in balans.
Tijdens het afvallen is het nergens voor nodig om intensief te sporten. Dagelijkse lichaamsbeweging is voldoende. Meer bewegen bij dagelijkse bezigheden.

Met een actieve levensstijl i.c.m. een koolhydraatarm dieet verbrand je extra lichaamsvet en bereik je binnen de kortste keren je ideale gewicht.

Tips voor afvallen zonder sporten

Onderstaande tips helpen je afvallen zonder sporten en om meer te bewegen in het dagelijks leven.

  • Neem de trap in plaats van de lift.
  • Ga eens wandelen of zwemmen met vrienden in plaats van op de bank te hangen.
  • Neem je huis grondig onder handen: ramen wassen, zolder opruimen, tuin opknappen, enz.
  • Zit niet te lang stil. Heb je zittend werk, loop dan regelmatig even langs collega’s, haal thee of doe wat rek- en strekoefeningen.
  • Vraag  de gratis boodschappenlijst aan en eet uitsluitend producten van die lijst om jezelf zo een koolhydraatarm eetpatroon aan te leren.
  • Bestel het boek “Het Back to Basic Afslankplan” voor makkelijke en lekkere koolhydraatarme recepten. Eet je deze recepten, dan zal het afvallen vanzelf gaan.

Kort samengevat: Afvallen zonder sporten is heel goed mogelijk. Bij het afvallen is intensief sporten totaal overbodig en kan zelfs averechtst werken. Wil je afvallen dan hoef je alleen maar een koolhydraatatm dieet, bijvoorbeeld het back to basic afslankplan, te volgen en zorgen voor wat meer dagelijkste beweging. Met het Back to Basic Afslankplan kun je dus afvallen zonder sporten

Volg je het koolhydraatarm dieet, dan zul je snel en makkelijk afvallen.
snel afvallen

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :