web analytics

Gratis Boodschappenlijst

Als je succesvol wil afvallen met een koolhydraatarm dieet en daarna op gewicht wil blijven is het belangrijk om precies te weten wat je wel en niet kunt eten.

In het boek “Het back to Basic Afslankpan” ga ik dieper in op waarom je aankomt, wat je moet doen om af te vallen en hoe je je ideale gewicht vasthoud.
Met dit complete afslankplan en de vele koolhydraatarme recepten die er in het boek staan gaat het afvallen gegarandeerd lukken.

Om jou op weg te helpen heb ik een complete lijst samengesteld waarop alle producten staan die je kunt eten. Alle producten op deze lijst bevatten weinig en/of alleen goede koolhydraten.
Geen dure afslank producten, maar alleen producten die in de supermarkt te verkrijgen zijn.

Met de producten op deze lijst kun je heerlijke koolhydraatarme recepten maken.

Wat je bijvoorbeeld kunt maken en wat erg lekker en gezond is: Gestoomde broccoli met 150 gram gebakken wilde zalm

In het boek “Het back to Basic Afslankpan” vind je een compleet en uitgebreid koolhydraatarm weekmenu met recepten voor de hele week. met de producten die op de boodschappenlijst staan kun je oneindig variëren en zo je eigen weekmenu’s samenstellen. Je kunt natuurlijk ook zelf gerechten bedenken met deze koolhydraatarme ingrediënten.

Als je alleen nog maar gerechten eet met uitsluitend ingrediënten die op deze lijst staan zul je afvallen. Tot wel 2kg per week.

De lijst is ook terug te vinden in het boek, maar om je op weg te helpen wil ik het alvast aan jou geven, gratis en voor niks, om je op weg te helpen naar je ideale gewicht.

Om deze lijst te krijgen kun je gratis lid worden van de wekelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief krijg je handige tips over afvallen en voeding en je ontvangt recepten die jou helpen je ideale gewicht te bereiken.

Het lidmaatschap is volledig gratis en je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven, maar dan loop je natuurlijk wel alle handige tips mis.

Om deze gratis lijst te ontvangen hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen, de lijst ontvang je dan vanzelf in de mail.

 

Back to Basic afslankplan boodschappenlijst

Ad Clicks : Ad Views :