web analytics

Wie ben ik?

Mijn naam is Carla van Schalk.

Jarenlang heb ik mijn lichaam verwaarloosd. Ik had (en heb) een druk leven. Ik begon de dag vaak zonder ontbijt. Soms kocht ik onderweg een drinkontbijt, soms at ik helemaal niks, tot om 11 uur mijn lichaam begon te protesteren. Tijd voor een blikje cola en een snelle reep, een saucijzenbroodje of een gevulde koek. Het avondeten was niet veel beter. Vaak haalde ik een afhaalmaaltijd of kocht ik een voorverpakte maaltijd in de supermarkt. In het weekend kookte ik wel zelf, maar meestal niet met gezonde en verse ingrediënten.

Ondertussen werd mijn gewicht steeds hoger en kreeg ik last van allerlei ongemakken. Ik zat zelfs op het randje van het ontwikkelen van diabetes. Toen was voor mij de maat vol. Het kon zo echt niet langer. Ik wilde me weer goed voelen, fit, vol energie en levenslust. Dus toen begon de zoektocht naar een oplossing voor mijn overgewicht. Van crash-diëten  tot de adviezen van een diëtist, ik heb het allemaal geprobeerd. Vaak viel ik wel af, maar de diëten waren vaak moeilijk in te passen in mijn leven en daardoor niet vol te houden. Na elk dieet kwam ik weer kilo’s aan en kon ik weer opnieuw beginnen. Niet echt motiverend.

Ik besloot mezelf te verdiepen in wat eten nu eigenlijk met het lichaam doet. Waarom heb je eten nodig, welke voedingsmiddelen zijn gezond en hoe wordt ons voedsel omgezet in energie? Met deze kennis heb ik uiteindelijk een afslankplan ontwikkeld dat wel werkt. Met het Back to Basic Afslankplan ben ik in een half jaar 32 kilo afgevallen. En nu, ruim een jaar later, ben ik nog steeds op mijn ideale gewicht.

Omdat ik weet dat duizenden mensen worstelen met hun gewicht, heb ik mijn kennis en ervaring in dit e-book opgenomen. Het Back to Basic Afslankplan heeft inmiddels al velen geholpen met het verliezen van de overtollige kilos. En het kan jou ook helpen!

Ad Clicks : Ad Views :