Back to Basic Afslankplan

Compleet afslankplan incl. vetverbande recepten

Gratis Boodschappenlijst

Als je succesvol wil afvallen met een koolhydraatarm dieet en daarna op gewicht wil blijven is het belangrijk om precies te weten wat je wel en niet kunt eten.

In het boek “Het back to Basic Afslankpan” ga ik dieper in op waarom je aankomt, wat je moet doen om af te vallen en hoe je je ideale gewicht vasthoud.
Met dit complete afslankplan en de vele koolhydraatarme recepten die er in het boek staan gaat het afvallen gegarandeerd lukken.

Om jou op weg te helpen heb ik een complete lijst samengesteld waarop alle producten staan die je kunt eten. Alle producten op deze lijst bevatten weinig en/of alleen goede koolhydraten.
Geen dure afslank producten, maar alleen producten die in de supermarkt te verkrijgen zijn.

Met de producten op deze lijst kun je heerlijke koolhydraatarme recepten maken.

Wat je bijvoorbeeld kunt maken en wat erg lekker en gezond is: Gestoomde broccoli met 150 gram gebakken wilde zalm

In het boek “Het back to Basic Afslankpan” vind je een compleet en uitgebreid koolhydraatarm weekmenu met recepten voor de hele week. met de producten die op de boodschappenlijst staan kun je oneindig variëren en zo je eigen weekmenu’s samenstellen. Je kunt natuurlijk ook zelf gerechten bedenken met deze koolhydraatarme ingrediënten.

Als je alleen nog maar gerechten eet met uitsluitend ingrediënten die op deze lijst staan zul je afvallen. Tot wel 2kg per week.

De lijst is ook terug te vinden in het boek, maar om je op weg te helpen wil ik het alvast aan jou geven, gratis en voor niks, om je op weg te helpen naar je ideale gewicht.

Om deze lijst te krijgen kun je gratis lid worden van de wekelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief krijg je handige tips over afvallen en voeding en je ontvangt recepten die jou helpen je ideale gewicht te bereiken.

Het lidmaatschap is volledig gratis en je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven, maar dan loop je natuurlijk wel alle handige tips mis.

Om deze gratis lijst te ontvangen hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen, de lijst ontvang je dan vanzelf in de mail.

 

Back to Basic afslankplan boodschappenlijst

13 Comments

  • Hoi Julie,

   Op de gratis boodschappen lijst staan alleen producten die je moet eten als je wil afvallen, geen gerechten/recepten.
   Als je alleen nog gerechten eet met ingredienten van de lijst zul je afvallen.

   In mijn back to basic receptenboek vind je naast veel info, instructies en adviezen wel heerlijke koolhydraatarme recepten voor elke dag.

   Succes

   Groetjes Carla

  • Hoi Karin.

   Fijn om te horen dat je je beter voelt door te eten volgens de koolhydraatarme boodschappenlijst.
   Ben je ook al afgevallen?

   Kun je genoeg lekkere recepten maken met de koolhydraatarme producten die op de lijst staan?

   In het Complete back to basic afslankplan staan heerlijke vetverbrandende recepten die gebaseerd zijn op de lijst.

   Succes.

   Groet
   Carla

   • Hallo Carla , mijn gewicht zakt idd. Ben daar nog even voorzichtig blij mee omdat dit in het begin altijd bij is en daarna gaat het weer verkeerd. Maar mijn gevoel zegt dat dit goed komt. Als het volgende week nog zo is dan lijkt mij het boek een waardevolle toevoeging. Tot nu toe blij dat ik je ben tegengekomen. Groetjes, Karin

    • Hoi Karin,

     Goed dat je gewicht aan het zakken is, dat is de bedoeling van het afslankplan.

     Zolang je alleen dingen eet die op de lijst staan zul je blijven afvallen. Elke week weer opnieuw.

     Het boek geeft o.a. ook extra informatie en adviezen over hoe het afslankplan precies werkt en hoe je na het afvallen op gewicht kunt blijven.
     Hierdoor is het erg makkelijk vol te houden met blijvend resultaat.

     Succes!

     Groet
     Carla

 1. ik zie dat je moet inschrijven voor een gratis boodschappen lijstje. maar waar schrijf ik me voor in en is dit de adder onder het gras want ik neem aan dat er dan kosten aan verbonden zijn.

  • Hoi Myranda

   In bovenstaande tekst kun je lezen dat je je inschrijft op een gratis wekelijkse nieuwsbrief met tips en adviezen over hoe je kunt afvallen dmv de lijst en het aanleren van een gezonde koolhydraatarme levensstijl waardoor je gegarandeerd zult afvallen.

   Groet
   Carla

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *