Back to Basic Afslankplan

Compleet afslankplan incl. vetverbande recepten

Ervaringen

Sinds ik het back to basic afslankplan heb samengesteld en merkte dat het bij mij werkte, heb ik het afslankplan door veel mensen laten proberen. Dit om te kijken of het bij anderen ook zo goed werkt als het bij mij deed.

We zijn nu een jaar verder en wat blijkt, dit koolhydraatarm dieet, het back to basic afslankplan, 90% van de personen die ermee zijn begonnen hebben hun streefgewicht bereikt en tot op heden behouden of zijn er nog mee bezig omdat het ze zo goed bevalt.

Ik heb enkele van deze personen gevraagd hun ervaring met dit dieet op te schrijven, hieronder vind je enkele van deze ervaringen.

Heb jij ervaring met het back to basic afslankplan? Dan kun je die hieronder delen in de reacties of je kunt mij mailen, zodat ik jou ervaring hier kan plaatsen.

Marie - 27
Marie – 27

8 maand geleden ben ik op verzoek van Carla begonnen met het back to basic afslankplan. Ik had al meerdere diƫten geprobeerd, zonder resultaat. Ik was dus een beetje sceptisch. Ik was 10 kg te zwaar toen ik begon. 2 maand later had ik mijn ideale gewicht bereikt en heb het nu nogsteeds. Ik eet nogsteeds volgens het afslankplan, ik voel me er goed bij.

 

Stephan - 32 jaar
Stephan – 32 jaar

Ik Had niet heel veel overgewicht, slechts enkele kilo’s, maar ik voelde me wel vaak futloos en had problemen met in slaap komen. Volgens Carla was mijn ongezonde eetpatroon de boosdoener. Ik ben op haar aanraden begonnnen met Back to Basic. Nu enkele maanden later voel ik me een stuk energieker, ook het slapen gaat nu een stuk beter. Back to Basic is mijn nieuwe leefpatroon geworden.

 

Christien - 45 jaar
Christien – 45 jaar

Het begin van dit jaar had ik het goede voornemen om af te vallen. Ik ben dit gaan doen door het koolhydraatarm dieet van Carla te gaan volgen. Ik woog bijna 90kg en in minder dan een half jaar tijd woog ik nog maar 68 kg. Ik heb me eerlijk waar nog nooit zo goed in mn vel gevoeld. ik heb nu een paar maanden mijn ideale gewicht en met het nieuwe leefpatroon dat ik nu heb, komen de kilo’s die ik kwijt ben er tot nu toe niet meer bij.

3 Comments

 1. Hoi

  Ik volg dit dieet nu 3 maanden en ben al bijna 18 kilo kwijt.
  Ik vind het een heel prettig dieet wat niet moeilijk vol te houden is.

  Ik heb meerdere koolhydraatarme dieten gevolgd, maar dit is de eerste die ik zo lang kan volhouden.

  Ik ga hier zeker mee door.

  Bedankt Carla!

 2. Hoi Carla,

  Graag wil ik jou en alle anderen laten weten dat ik erg blij ben met het Back to Basic Afslankplan.

  Dit koolydraatarm dieet heeft voor mij al veel goeds gedaan.

  Ik ben nu na 6 weken al 9 kilo afgevallen, voel me fitter dan ooit en heb zelden nog honger.

  Ik kan het makkelijk volhouden en ik ga ook nog wel even door(er moeten nog wat kilo’s af). Het is een nieuwe leefwijze voor me geworden.

  Bedankt hiervoor!

  Groeten
  Marco

 3. Mijn ervaring met het back to basic afslankplan is erg positief.

  sinds ik dit koolhydraatarm dieet volg verlies ik tussen de 1 en 2 kilo per week. hierdoor ben ik nu al 10 kilo kwijt.

  het is helemaal niet moeilijk en de recepten zijn erg lekker.

  ik kan dit dieet aan iedereen aanraden.

  groetjes Marleen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *